Loading...

Nike Air Max 90 Ανδρικές παπούτσια | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat

Αν δεν έχετε ήδη ζουν κάτω από ένα βράχο για τις τελευταίες 30 ημέρες, Nike Roshe One Γυναικείες παπουτσια γνωρίζετε ήδη ότι η επόμενη Kanye West Nike ύπουλος σταγονίδια αυτό το Σάββατο. Ακριβώς όπως και ό, τι με το όνομα Yeezy τοποθετηθεί σε αυτό, η επερχόμενη «πειρατής μαύρο» Nike Yeezy 400 Boost είναι εξαιρετικά συζητηθεί και εξαιρετικά περιορισμένες,

 

και έτσι το ταμπλό να αρπάξει ένα ζευγάρι θα είναι εγγυημένη για να είναι μια σοβαρή δοκιμασία. Αν είστε λάτρης ύπουλος που δεν αγοράζει σε όλη τη διαφημιστική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης και δεν θέλει να καταστρέψει τον όλεθρο στο οι κληρώσεις, RSVP, καθώς επίσης και άλλα τρέλα του προσπαθώντας να βρει το Yeezys αυτό το σαββατοκύριακο, ή σε περίπτωση που μόλις φτάσει στην αρπαγή διοπτρικό σας, έχουμε συντάξει έναν κατάλογο των 14 άλλες εξαιρετικές εκπαιδευτές Nike σήμερα στην αγορά που είναι πάνω από κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις για την απίστευτα φευγαλέα Yeezy Boost. Μια άλλη ανταμοιβή για αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Yeezy; παίρνετε να μοιάζουν έχετε πραγματικά την προσωπική σας αίσθηση του στυλ αντί για μετά το πλήθος. Nike Air Max Thea Γυναικείες παπούτσια κυκλική αυτής της εβδομάδας του Best Ιστορίες Sneaker News' κυριαρχείται από τα Levi 's x Air Michael Jordan 4. Ένα επίσημο site κατάστημα κατάλογο έγινε διαθέσιμο, με λεπτομέρειες στις οποίες τα παπούτσια μπορεί να αγοραστεί για τη λιανική τιμή και που τα καταστήματα θα πρέπει να πωλούν την αντίστοιχη μεταβλητή τζιν μπουφάν. ήταν επίσης ανακοίνωσε ότι η Jumpman διαθέτει σχέδια για μια άλλη εκδοχή ντυμένοι στα μαύρα που θα έρθουν όλο τον Ιούνιο.

 

η Nike παρουσιάζει αρκετές υβριδικό σιλουέτες αυτή την εβδομάδα, όπως η Air Max 95 uppr στην κορυφή ενός Vapormax αποκλειστική, καθώς και ένα συνδυασμό του αέρα μέγιστη 1 και Air Max 90. Καθ 'όλη τη Nike ειδήσεων, τρεις με οκτώ πάνινα παπούτσια Dragon Ball Z. έχουν αποκαλυφθεί, ενώ οι άλλες πέντε είναι ακόμα ένα νέο μυστήριο. Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, δείτε το υπόλοιπο των Leading μας Ιστορίες παρακάτω. Nike Air Max 90 Ανδρικές παπούτσια πολύ καλύτερο 2Chainz Ατλάντα, παλαιότερα γνωστή ως Tity Boi, έχει συνεργαστεί μαζί με ιταλικό οίκο μόδας Versace για ένα over-the-top ογκώδη ύπουλος που μπορεί να ψάχνει να σε μετρητά για τη βαριά παπούτσι τρέξιμο δούμε ότι η λειτουργία μαστίζει τις high-end παπούτσια της αγοράς. Μεταγλωττισμένο η «αλυσιδωτή αντίδραση» μοντέλο, αυτή η συλλογική απελευθέρωση δεν κατέχει πίσω με όλα τα φανταχτερός λεπτομερώς, από τις πάνω μέρος των μαλλιών πόνυ animal-print, ζωντανό κόκκινο κορδόνι σχοινί, δείτε μέσα από πάνω επικάλυψης, και τα προσωπικά ακάλυπτο μοτίβα διάνυσμα το toe-box και ενδιάμεση σόλα που έχουν αναπτυχθεί για να είναι συνώνυμη με την οπτική Versace. φυσικά το πραγματικό αστέρι με το σχεδιασμό είναι η διαμορφωμένο εξωτερικό κάτω μέρος που διαμορφώνεται μετά από ένα κολιέ αλυσίδα-link. επιβεβαιωμένη ας ημερομηνία κινήσει δεν είναι γνωστή, ωστόσο , αλλά αυτή τη στιγμή φημολογείται για να μειώσετε τον Μάρτιο. 2Chainz κατείχε στο παρελθόν συνεργαστεί με τη Nike γενούν και Ewing Στίβου.

Share: